Maanantai 6.11

Aamulla oli tiiminvetäjien palaveri, jossa keskustelimme tiiminvetäjän vaihdosta ja blogin kirjoittamisesta.

Tämän jälkeen menimme kuuntelemaan päihdeluentoa, joka oli mielenkiintoinen ja mukavaa kuunneltavaa varsinkin, kun Marko Jantunen kertoi omasta elämästään ja omasta päideriippuvuudestaan ja siitä raitistumisesta. Keskustelua heräsi siitä, että vaikka Jantusen alkoholiriippuvuuden keskivaiheessa ympärillä olleet ihmiset huomasivat riippuvuuden, ei siihen juuri reagoitu eikä häntä ohjattu oikeaan hoitoon.

Saimme tänään myös uuden tehtävänannon. Meidän tulee valmistaa 10 minuutin ohjaustuokio omalle ryhmällemme. Itselläni pää löi tyhjää eikä ideoita tullut, mutta ainakin riittää pohdittavaa ennen ensi viikkoa!

Loppupäivän käytimme ohjausryhmissä suunnittelemassa torstai ja perjantai aamupäivien ohjaustuokioita. Oma ryhmäni pääsi kunnolla vauhtiin ja saimme suunnitelman tehtyä. Huomenna käymme vielä tämän ryhmän kanssa varasuunnitelman läpi.

Paikalla tänään olivat kaikki.

-Suvi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *