Perjantai 3.11

 

Ennen kello yhdeksää päätimme tiimini kanssa jokaiselle viikonpäivän, jolloin kirjoitamme blogia. Minä kirjoitan maanantaisin, Sinja tiistaisin, Anna keskiviikkoisin, Mira torstaisin ja Lilli perjantaisin. Näin tämä menee helpommin, sillä ei tarvitse joka päivä miettiä, että kuka kirjoittaisi blogin. Tämä on kuitenkin väliaikaista siihen asti kunnes Marianna pääsee takaisin kouluun. Tänään olisi ollut myös Annan päivä kirjoittaa, mutta koska Anna on hän on partiokurssilla, niin päädyin kirjoittamaan blogin, ettei jää tältä päivältä kirjoittamatta.

Tänään kävimme koululla läpi suunnitelmia, joita olimme tehneet keskiviikkona ja torstaina. Suunnitelmia käytiin läpi 9-13. Annan ja Miran suunnitelma käytiin läpi yhteisessä keskustelussa, ja Lillin ja minun ja Sinjan suunnitelmasta Naana antaa palautetta.

Yhdestä kahteen jakauduimme ohjaustiimeihimme, ja saimme lisätehtävän ohjaukseen liittyen. Minun tiimistäni oli aika moni pois paikalta, mutta saimme Minnan kanssa kerättyä muutamia ideoita ohjaustilannetta varten, joita käymme yhdessä koko ohjaustiimimme kanssa maanantaina.

Oli kyllä perjantai fiilistä ilmassa meidän tiimissä tänään ja oli hauska päivä! 🙂

Paikalla olivat Suvi, Lilli, Mira, Anna ja Sinja.

-Suvi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *