Torstai 2.11

Tänään itselläni alkoi aamu kello8 liikunnan ohjauksella jossa käytiin läpi odotuksia ja mitä tuo kurssi sisältää. Sain luvan tehdä kuntosaliharjoittelua jos en pysty esimerkiksi pelaamaan jotain pallopeliä.

Kello 10 kokoonnuimme luokkaan ja jakauduimme kolmeen osaan jossa jokaisesta tiimistä oli jokin pari. Pari oli sama kuin eilisessä ohjaustehtävässä.

Naana jakoi näille tiimeille kaikkien eiliset ohjaustuotokset ja tiimi jakoi ne vielä keskenään. Näin jokaiselle parille tuli 3parin ohjauslaput. Aloimme tutkimaan niitä ja arvostelemaan siltä kannalta mikä itseä niissä häiritsi/mistä pidimme toiminnassa/ohjauksessa. Annan kanssa kävimme lappuja läpi ja saimme niistä hyviä ideoita joita emme itse olleet edes ajatelleet toteutustavoiksi. Sekä huomasimme joidenkin olevan hieman eksyneet aiheesta ja muutamiin kehitysideoita.

Ruokailun jälkeen kokoonnuimme taas tiimin kanssa ja kävimme keskustelua noista ohjauspapereista ja huomaamistamme asioista. Esittelimme tuotokset tiimille ja näin kaikille selkeni mitä muut luokkalaiset ovat saaneet aikaiseksi ja kävimme keskustelua ihmestellen ja ihastellen. Kaikkien kanssa emme olleet samoilla linjoilla ja kerroimme sitten omat mielipiteemme avoimesti ja saimmekin kehittävää keskustelua aikaiseksi. Tiimissämme kaikki osallistuivat aktiivisesti mikä helpotti tätä päivää.

Kun olimme saaneet nämä palautteet käytyä piti alkaa pohtia parin kanssa tehtyä ohjaussuunnitelmaa palautteiden kannalta ja miettiä mitä niiden perusteella lähtisi muuttamaan, jotta ohjauksesta tulisi taottu timantin kova 😀

Myös muissa tiimeissä näytti juttu luistavan joten uskon tämän päivän antaneen kaikille uusia näkökantoja ja ohjaustapoihin liittyviä pointteja.

Annan kanssa olimme hyvin tyytyväisiä omaan teokseemme ja saimmekin tiimiltä mukavaa palautetta ja päätimme mennä sillä eteenpäin.

Muut muokkasivat omia töitään ja itse kokoonnuin harjun koulun ohjausryhmän kanssa ja saimme loistavia ideoita sinne ohjaukseen. Sovimme testaavamme huomenna näitä käytännössä niin tiedämme miten ne toimivat. Harjun koululta oli myös tullut pyyntöjä jotka eivät olleet suunnitelmissamme niin muutimme koko alunperin suunniteltua ohjauspohjaamme.

2-3 aikaan poistuimme omia aikojamme koululta.

Paikalla olivat Lilli, Anna, Sinja, Suvi, Mira

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *