Keskiviikko 1.11

Tänään meillä oli itsenäistä työskentelyä koko päivän. Minä ja Sinja olimme Fellmannissa tekemässä tehtäväämme, jonne myös Anna ja Mira tulivat. Lilli teki tehtävän kotona.

Saimme Sinjan kanssa tehtävän hyvin tehtyä, vaikka ajatus karkaili tehtävää tehdessä. Etsimme erilaisia leikkejä joita voisi toteuttaa sanallisesti netistä, ja päädyimme siihen, että ensisijainen suunnitelma on näytelmän tekeminen, jossa lopussa tavoitteena oli, että ryhmämme on saanut aikaiseksi pienen joulunäytelmän. Varasuunnitelmamme oli aivan erilainen kuin ensisijainen suunnitelma, ja siihen lisäsimme erilaisia leikkejä ja huippukohtaan videon, jota ryhmä sitten pohtisi. Päätimme, että paras vaihtoehto palautteen kysymiseen olisi pienimuotoinen kirje, jonka ryhmämme kirjoittaisi ja palauttaisi meille. Tämä tukee hyvin sanallista ilmaisua.

-Suvi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *