Maanantai 30.10

 

Klo 9:00 uusi tiiminvetäjä eli minä olin tiimipalaverissa, jossa keskustelimme yleisiä asioita syksyyn liittyen. Tiiminvetäminen on minulle uusi asia, joten innolla odotan miten tämä lähtee käyntiin!

Tänään keskustelimme aamulla nuva alumnista tiimimme kanssa. Meidän mielestä alumnin alku oli puuduttava, sillä aamulla oli pelkkiä diaesityksiä. Olisimme toivoneet enemmän keskustelua alumnissa niinkuin alumnin lopussa oli.

Meidät myös jaettiin pöytäryhmiin sekaisin, ja mielestämme olisi ollut mukavempaa jos pöydissä olevia ihmisiä oltaisiin vaihdettu välillä, sillä emme päässeet tutustumaan jokaiseen vieraaseen, jotka olivat paikalla.

Kaiken kaikkiaan nuva alumni oli kuitenkin hyödyllinen ja saimme hyvän mahdollisuuden tietää Lahdessa toimivista meidän alan työntekijöistä ja työstä, jota he tekivät. Myös ex-opiskelijoiden  kertomukset heidän työllistymisestään valmistumisen jälkeen olivat mielenkiintoisia.

Ruokailun jälkeen meille kerrottiin johtajuudesta ja tähän jaksoon liittyvistä asioista. Saimme kalenterin, jota noudatamme ja joka kertoo, millainen tämä jakso tulee olemaan. Meidät jaettiin sekaisin muiden tiimien kanssa oman valintamme pohjalta ja loppupäivä menikin siinä, kun aloimme suunnittelemaan ohjaustilanteita.

Paikalla tänään olivat Suvi, Anna, Lilli, Sinja ja Mira.

-Suvi-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *