Perjantai 20.10

Perjantai koitti ja meillä oli ensimmäinen nuva-alumni. Päivä oli pitkä ja puuduttava. Tämä oli myös täysin väärä ajankohta pitää tämä alumni, kun varmasti kaikki odottivat vain alkavaa syyslomaa.

Mielenkiintoisimmat asiat tapahtuivat päivän lopussa, kun vieraat kertoivat selviytymistarinoitaan ja muita kokemuksia tällä alalla. Nämä asiat olisivat olleet hyvä kertoa jo aamulla, kun kaikki olivat virkeitä vielä silloin. Itseäni särki loppua kohden jo päätä ja väsymys painoi myös.

Olin kuitenkin iloinen, että tulin alumniin, koska  sain vaihtaa muutaman sanan Triplan työntekijän kanssa ja toivottavasti tein häneen vaikutuksen ja työssäoppimispaikka irtoaisi sieltä. Nyt toivotan kuitenkin hyvää syyslomaa ja nauttikaa tiimiläiset ja opettajat lomastanne!

Paikalla olivat Mira,Lilli, Anna, Suvi ja Sinja

-Sinja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *