Torstai 19.10

Tänään kokoonnuimme klo 11.30 luokkaan ja siinä hetken laitoimme itseämme halloween teemaan kunnes klo 12 alkoi tämän viikon teeman purku.

Käsittelimme hyvän elämän aihetta ja meidän tiimimme oli ottanut siitä kopin liikunnan vaikutuksesta hyvään elämään. Tämä oli meidän tiimillämme kaikilla ensimmäinen asia, kun mietimme mikä vaikuttaa olennaisesti hyvään elämään ja jaksamiseen.

Saimme asian toteuttamisesta palautetta ja itselle se tuli aika puskista, kun luulin meillä menneen hyvin tämä tehtävä. Ensi kerralla siis tarkistetaan tarkemmin tehtävänanto ja yritetään tsempata, jotta ymmärtäisimme sen oikein.

Purimme tiiminä aihetta luokalle ja saimme kerrottua asioista mitkä yllättivät meitä tuossa aiheessa esimerkiksi lasten hitti-harrastukset joista meillä ei ollut tietoa.

Muiden aiheita oli mielenkiintoista kuunnella ja niistä oppi myös eri näkökulmia ihmisten ajatuksiin hyvästä elämästä.

Sitten aloimme tauon jälkeen teemaan juhlat ja siinä oli valittu Halloween.

Luokka oli ihanasti mukana ja kaikki olivat hoitaneet sovitut asiat ja juhla sujuikin mukavasti. Ohjelmaa oli paljon ja aika riensi siksi nopeasti ja 1.5h tuntui lyhyeltä ajalta. Kaikki kantoivat yhdessä vastuuta juhlista ja extempore tanssiesitys oli myös mahtavaa katseltavaa. Juhlan jälkeen luokkalaiset nauroivat ja olivat iloisia vaikka hieman siivottiin.

Tästä on hyvä jatkaa huomiseen.

Paikalla olivat: Anna, Suvi, Lilli, Sinja ja Mira

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *