perjantai 13.10

Aamulla tulimme kouluun yhdeksältä, koska harjoittelimme vielä kertaalleen esityksemme läpi. Kymmeneltä alkoi seminaari ja meidän tiimi oli toisena esitysvuorossa. Teimme niin kuin oli sovittu, eikä kukaan edes unohtanut vuorosanojaan eli toisin sanoen hyvin meni.

Yhteenvetona tästä seksuaalikasvatuksen viikosta, tiimimme pohti, että alkuviikko oli hieman puuduttavaa. Ei ollut kovin toiminnallista, ja ei tullut kauheasti uutta tietoa. Jäimme tiiminä kaipaamaan tieota, enemmänkin siitä miten nuorisotyössä näitä aisoita käsitteellään/kohdataan.

Loppuviikkosta oli jo hauskempaa, kun pääsimme työskentelemään taas tiimissä ja kun saimme projektin alkuun. Perjantai oli myös hauska päivä, oli hienoa nähdä muiden tiimien upeat tuotokset.

Paikalla olivat minä, Lilli, Mira, Sinja ja Suvi.

– Anna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *