Perjantai 6.10

Perjantai koitti ja sehän tiesi seminaari päivää. Toteutimme seminaarin perinteisen powerpointin turvin, tosin torstaina saimme idean, että voisimme aiheuttaa keskustelua muun ryhmän kesken ja päätimme, että heitämmekin muutaman kysymyksen muulle ryhmälle. Pieneksi pettymyksemme keskustelua ei aiheutunut niin paljon, kun toivoimme, mutta pientä kuitenkin ja koimme sen hyvänä lisänä. Olimme koko tiimi sitä mieltä, että esitys meni hyvin ja minä tiiminvetäjänä olen myös sitä mieltä, että se meni hyvin ja parannusta ja kehitystä oli tullu verrattuna ensimmäiseen seminaariimme.

Niin ja tänäänhän oli kaikkien seitsemän tiimin seminaarit ja totesimme muutaman tiimissä olevan kanssa, että oli aika ”rankka” päivä, koska tuli niin paljon tietoa kerralla ja minä ja Mira keskustelimme siitä, että jotenkin koko viikko on ollut henkisesti ”rankka”, koska on tullut paneuduttua todella paljon tähän tähän tehtävään. Miran kanssa jouduimme miettimään hyvin tarkkaan sen, miten rajaamme meidän aiheemme, joka oli sosiaalinen nuorisotyö, koska se oli todella laaja. Itsehän työskentelin tällä viikolla myös muutamana päivänä yötä myöten ja myöhimmillään taisi mennä kahteen(tiistai-keskiviikko yönä) ja se näky ehkä hieman koululla keskiviikkona hihittelynä yms. Mutta vaikka viikko oli hieman rankka, niin siltikin fiilis on hyvä ja tietoa karttui lisää.

Meillähän oli tuon sosiaalisen nuorisotyön lisäksi kansalais- ja järjestötoiminta, josta Anna ja Marianna tekivät yhdessä. Kolmantena aiheena oli nuorisoparlamentit- ja valtuustot, joka oli Sinjan ja Suvin heiniä. Myös nämä parit kokivat, että työskentely ja tiedonhankinta sujui hyvin.

Vaikka Marianna oli yli viikon pois pääsi hän minusta todella hyvin mukaan hommiin ja kaikki tiimistä olivat iloisia, kun hän palasi joukkoomme, vaikkakin vain hetkeksi, sillä ensi viikon tiistain jälkeen hän on toistaiseksi pois pitkän pätkän, mutta olemme luvanneet pitää hänet ajantasalla hommista. Itsellä henkilökohtaisesti on hieman haikea fiilis, kun Marianna on pitkän pätkän pois, koska hän on kuitenkin osa meidän tiimiämme.

Meinas muuten tämä blogin kirjoituskin unohtua, mutta onneks muistin. Laitan tähän vielä linkkinä meidän google drivien pitkän tekstin, josta löytyvät myös lähteet, mistä tieto on hankittu.

https://docs.google.com/document/d/1xGa41U1XvH9iUZoZLBjTio9853xgj2lTbm4wBgr9NSg/edit

Nyt viikonlopun viettoon ja ensi viikolla taas uuden aiheen pariin.

Paikalla tänään olivat kaikki(Lilli, Marianna, Suvi, Sinja, Mira ja Anna)

 

-Lilli-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *