Perjantai 22.9.2017

Tänään koulussa paikalla oli Anna, Suvi ja Lilli. Tulimme kouluun yhdeksäksi, jolloin laitoimme posterit seinään kiinni. Suvi esitteli aiheemme posterista yleisesti ryhmänä kierteleville muille luokkalaisille ja Anna vastasi kysymyksiin. Suvi koki, että esittely meni hyvin ja että hän sai kattavasti kerrottua aihealueesta kuuntelijoille mutta sönkötystä oli aika paljon ja hän yrittää parantaa esiintymistään. Annalle oli hieman vaikeaa vastata joihinkin kysymyksiin, ja hän aikoo perehtyä seuraavassa projektissa enemmän myös muidenkin osa-alueisiin.

Tämän jälkeen teimme pienimuotoisen tehtävän, jossa ryhmäläiset tuli jakaa rooleihin ja kerroimme, miksi olimme valinneet näin. Teimme myös jälkipyykin, johon kokosimme projektissa tapahtuneet asiat.

Jälkipyykki

Ryhmän roolijako (Lilli)

-Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *