Keskiviikko 20.9

Tänään saavuimme koululla klo 11, paikalla oli Lilli, Anna, Suvi, Marianna ja Sinja. Olimme saaneet jo tiedon, että ryhmänohjaajallamme on meille jotakin asiaa ja hän tuliki hyvin pian luoksemme ja kertoi, että meidän tiimiimme tulee yksi uusi jäsen huomenna torstaina. No sitä siinä hetki spekuloitiin.

Ruokailun jälkeen alko eisttelytilaisuudeta ja meidän tiimimme joutui odottelemaan parisen tuntia omaa vuoroaan ja odottelu ajan pikkusen kävimme läpi, mitä minä ja Sinja sitten sanomme meidän pedagogiikan esittelyssä.

Kello löi 13.30 ja tuli meidän ja toisen tiiminvuoro mennä esittelemään omat aiheemme ja sen saimmekin hyvin pakettiin ja siinä se päivä sitten olikin, huomenna tosiaan tulee sitten se tiimin uusi jäsen ja teemme posterit valmiiksi posterikävelyä varten. Huomenna on sovittu, että aloitamme klo 9.00 koululla.

 

-Lilli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *